Kelttimessu

Irlantilaismusiikin sävyttämä messu, jossa yksinkertaiset ja maanläheiset kelttiläiset rukoukset sanoittavat elämää. Messun jälkeen on iltateet ja Aija-Leena Rannan kuvia ja kertomuksia matkalta Holy Islandin maisemissa. Tervetuloa!

Pyhäpäivä: 20. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Rienoja Hanna
Saarnaaja: Rienoja Hanna
Avustava pappi: Haavisto Juha-Pekka
Kanttori: Oksavuori Sari
Musiikkiryhmä: RiNKI -yhtye (Hanna Koivisto, Sanna Ågren, Rauno Junkkari ja Jyrki Koivisto) sekä Tuomas-kuoro avustavat
Messun jälkeen iltateet seuriksella (teetä ja sämpylää tms.) ja Aija-Leena Ranta kertoo kelttikristillisyydestä Holy Islandin saarella ja matkastaan sinne. Sakastipyhäkoulu.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!

Kurun kirkko

Kauneimmat joululaulut