Kelttimessu

Irlantilaismusiikin sävyttämä messu, jossa yksinkertaiset ja maanläheiset kelttiläiset rukoukset sanoittavat elämää. Messun jälkeen on iltateet ja Aija-Leena Rannan kuvia ja kertomuksia matkalta Holy Islandin maisemissa. Tervetuloa!

Pyhäpäivä: 20. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Rienoja Hanna
Saarnaaja: Rienoja Hanna
Avustava pappi: Haavisto Juha-Pekka
Kanttori: Oksavuori Sari
Musiikkiryhmä: RiNKI -yhtye (Hanna Koivisto, Sanna Ågren, Rauno Junkkari ja Jyrki Koivisto) sekä Tuomas-kuoro avustavat
Messun jälkeen iltateet seuriksella (teetä ja sämpylää tms.) ja Aija-Leena Ranta kertoo kelttikristillisyydestä Holy Islandin saarella ja matkastaan sinne. Sakastipyhäkoulu.

Kurun kirkko

Liturgi: Jalkanen Leena, Kanttori: Multanen Eija.

Messu Ylöjärven kirkossa

Liturgi: Reinikainen Kimmo. Saarnaaja: Koivisto Jyrki. Kanttori: Syrjäniemi Saara. Messun jälkeen kirkkoherra Kimmo Reinikaisen 50-vuotiskirkkokahvit srk-keskuksessa. Sakastipyhäkoulu sunnuntaisin messun aikana kirkossa.

Viljakkalan kirkko

Liturgi: Riuttala Johannes. Kanttori: Oksavuori Sari.