Irina&Jesse Kaikuranta - Lauluja rakkaudesta

Irina&Jesse Kaikuranta - Lauluja rakkaudesta Ylöjärven kirkko

Lauluja rakkaudesta konsertti pitää sisällään kaksi huikeaa tulkitsijaa, Irina ja Jesse Kaikuranta. Konsertissa kuullaan molempien artistien omasta tuotannosta heitä koskettavimmat rakkauslaulut, sekä pari lainattua lauluakin. Liput 28 / 30 €.

Tämä on koskettava, intiimi ja pelkistetty konsertti, jossa pääosassa ovat huippu solistien tulkinnat ja koskettavat laulut.

Irina - Laulu
Jesse Kaikuranta - Laulu
Pasi Ojala - Kitara, Laulu
Petri Somer - Piano, Laulu

Liput 28 € etukäteen Ticketmasterista. Ovelta 30 €.

Otus-tuotanto, www.otustuotanto.fi

Kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Viljakkalan kirkko

Perinteinen isänpäivä konsertti

Esiintymässä Aarre & Vilja, Kari Hirvonen, Markku Ylijoki, Jennyfer Markin, Viljakkalan Mieslaulajat sekä MiniGospelSingers ja JuniorGospelSingers.
Säestäjinään Elina Paananen, Veli-Matti Paukkunen, Kai Kouri, Jani Lehtimäki ja Heidi Olkinuora

Celesta-kuoron levynjulkistamiskonsertti

"Kuului laulu enkelten", Ylöjärven seurakunnan Celesta-nuorisokuoron levynjulkistamiskonsertti