Lähetyspiiri

Lähetyspiiri teemasta Olenko arvokas? - kurkkaus Nepaliin, Kirsi Kirjavainen

"Arvokasta elämää Nepalissa" - työstään vammaisten ja alakastisten parissa kertoo lähetystyön veteraani Kirsti Kirjavainen.
Kahvi 15.30. Tervetuloa! Seurakuntakeskuksen alakerrassa.
Toiminnan tavoite: Osallistujat innostuvat yhä uudelleen lähettäjänä olemisesta ja toimimisesta. Lähetys: Jumala lähettää liikkeelle itsensä, seurakunnan, lähetin, meidät. Piiri: Istahdamme hetkeksi yhdessä katselemaan tätä liikettä. Tervetuloa siis lähetyspiiriin! Tiedustelut Marru, puh. 0407083480, marru.vaitti@gmail.com.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri
Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!