Lähetysilta

Kurun seurakuntatalo

Lähetysilta "Lähetystyön Toivon tiet". Palvelupäällikkö Matti Huotari Suomen Lähetysseurasta.

Lähetysilta "Lähetystyön Toivon tiet". Palvelupäällikkö Matti Huotari Suomen Lähetysseurasta kertoo kuvin ja sanoin Lähetysseuran työstä yleisesti ja Kurun lähetyskohteen Senegalin syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten kuulumisia. Tarjoilua Senegalin työn hyväksi.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!