Toivelaulujen ja runojen ilta Kurun kirjaston Kuru-salissa

Toivelaulujen ja runojen ilta Kurun kirjaston Kuru-salissa.

Pidetty Unikeonpäivän toivelaulujen ja runojen ilta uusitaan Kurun kirjaston Kuru-salissa. Liisa Petäjäniemi, Anneli Salonen ja Tuula Äijälä esittävät runoja seuraavilta runoilijoilta: Eino Leino, Saima Harmaja, Eeva-Liisa Manner, Taini Savilahti, Aale Tynni, Tapio Nousiainen, Uuno Kailas, Lauri Viita ja Edith Södergran. Lauluissa aiheita keväästä syksyyn mm. Suvivirsi, Kesäillan valssi, ja Syksyn sävel. Laulut säestää kanttori Eija Multanen. Kirkonkylän diakoniapiirin aktiivitoimijat järjestävät väliaikakahvituksen diakoniatyön hyväksi. Vapaa pääsy.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Viljakkalan seurakuntatalo

Avoimet ovet

Avoimet ovet eli Avarit. Yhdessä oloa ja pientä ohjelmaa.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille klo 12-14. Kerhossa hartaus, ohjelmaa, keittolounas ja arpajaiset.

Kurun seurakuntatalo

Keskiviikkokerho

Eläkeläiskerho klo 11-13.30 Kurun srk-talolla. Hartaus, laulua ja ohjelmahetki. Keittolounas ja kahvit.