Toivelaulujen ja runojen ilta Kurun kirjaston Kuru-salissa

Toivelaulujen ja runojen ilta Kurun kirjaston Kuru-salissa.

Pidetty Unikeonpäivän toivelaulujen ja runojen ilta uusitaan Kurun kirjaston Kuru-salissa. Liisa Petäjäniemi, Anneli Salonen ja Tuula Äijälä esittävät runoja seuraavilta runoilijoilta: Eino Leino, Saima Harmaja, Eeva-Liisa Manner, Taini Savilahti, Aale Tynni, Tapio Nousiainen, Uuno Kailas, Lauri Viita ja Edith Södergran. Lauluissa aiheita keväästä syksyyn mm. Suvivirsi, Kesäillan valssi, ja Syksyn sävel. Laulut säestää kanttori Eija Multanen. Kirkonkylän diakoniapiirin aktiivitoimijat järjestävät väliaikakahvituksen diakoniatyön hyväksi. Vapaa pääsy.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!