Torstain rukoushetki

Tunnin aikana voimme rukoilla hiljaa mielessämme tai lyhyesti ääneen pienessä ryhmässä. Tärkeää on, että olemme yhdessä rintamassa rukoilemassa tavalla sekä toisella. Rukoustamme rytmittää myös kiitos- ja rukouslaulut.

Tervetuloa rukoilemaan oman paikkakuntamme puolesta!

julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit

Äijien ilta

Äijien ilta seurakuntakeskuksella

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!