Ukelelepaja

UKULELE -pajassa tutustutaan ukulelen soittamiseen aivan alusta alkaen.

Päämääränä on toteuttaa sunnuntain 28.10. klo 10 messun säestykset ukuleleiden voimin. Tarvittaessa saat ukulelen lainaan.

Tulemalla pajaan sitoudut myös osallistumaan seuraavan päivän messun toteutukseen.

Suositusalaikäraja osallistujalle on 10 vuotta.
Ukulele-paja järjestetään Seurakuntakeskuksen salissa (Kirkkotanhuantie 1) klo 11.00-14.00.

Ilmoittautuminen on auki 17.9.-14.10., osoitteessa www.ylojarvenseurakunta.fi/ilmoittautuminen
Pajaan mahtuu 30 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä

Pajaa on tukemassa Tampereen ukuleleorkesteri.

Seurakunta pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin.

musiikkikasvattaja

Musiikkileikkikoulujen opettaja.

kanttori (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Kurun Kirkkokuoron ja Kivitaskut-lapsikuoron johtaja

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä Partiolaisten kanssa kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Nuorten bändi, Esa Järnvall ja Sanna Loikas. Tervetuloa!