Uskon yö-tapahtuma

Kurun kirkko

Sisäinen linna (tanssiva rukous Teresa Ávilanin elämästä) -tanssiteos sekä paikallisten vapaaehtoisten "Pieni iltamusisointi" Uskon yö -tapahtumassa Kurun kirkossa ja srk-talolla.

Sisäinen Linna -kirjassa Teresa kuvaa hengellisen elämän vaiheita, joita jokainen kohtaa elämässään omalla tavallaan. Teresalle tärkeitä kohtaamisia on seitsemän, aivan kuten asuntoja on linnassa. Kohtaamiset tähtäävät oman itsetuntemuksen ja hengellisyyden kasvuun sekä hengellisen tien kulkemiseen. Tanssitaiteilija Metsälintu Pahkinen kuvaa monologissaan suhdettaan noihin kohtaamisiin - pimeässä ja valossa koskettavalla, syvällisellä tavalla". (Ulla Lumijärvi TM). Tanssiteoksen jälkeen iltapala seurakuntatalolla ja "Pienessä iltamusisoinnissa" paikalliset soittajat ja laulajat musisoivat ennen iltahartautta klo 21.45.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Torstain rukoushetki

Tunnin aikana voimme rukoilla hiljaa mielessämme tai lyhyesti ääneen pienessä ryhmässä. Tärkeää on, että olemme yhdessä rintamassa rukoilemassa tavalla sekä toisella. Rukoustamme rytmittää myös kiitos- ja rukouslaulut.

Toivelaulujen ja runojen ilta Kurun kirjaston Kuru-salissa

Toivelaulujen ja runojen ilta Kurun kirjaston Kuru-salissa.

Kurun kirkko

Liturgi: Jalkanen Leena, Kanttori: Multanen Eija.