Uskon yö-tapahtuma

Kurun kirkko

Sisäinen linna (tanssiva rukous Teresa Ávilanin elämästä) -tanssiteos sekä paikallisten vapaaehtoisten "Pieni iltamusisointi" Uskon yö -tapahtumassa Kurun kirkossa ja srk-talolla.

Sisäinen Linna -kirjassa Teresa kuvaa hengellisen elämän vaiheita, joita jokainen kohtaa elämässään omalla tavallaan. Teresalle tärkeitä kohtaamisia on seitsemän, aivan kuten asuntoja on linnassa. Kohtaamiset tähtäävät oman itsetuntemuksen ja hengellisyyden kasvuun sekä hengellisen tien kulkemiseen. Tanssitaiteilija Metsälintu Pahkinen kuvaa monologissaan suhdettaan noihin kohtaamisiin - pimeässä ja valossa koskettavalla, syvällisellä tavalla". (Ulla Lumijärvi TM). Tanssiteoksen jälkeen iltapala seurakuntatalolla ja "Pienessä iltamusisoinnissa" paikalliset soittajat ja laulajat musisoivat ennen iltahartautta klo 21.45.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Liturgi: Mikkola Matti. Kanttori: Olkinuora Heidi.

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!