Lähetyspiiri

Tutustutaan Ylöjärvellä tehtävään lähetystyöhön.

Torstaina 8.11. klo 16 lähetyspiiri seurakuntakeskuksen alakerrassaKaukaisessa maassa. HONGKONG - KAUNIS SAARI, Mukana lähetystyön veteraanimme Vuokko Lipponen. Kahvi 15.30. Tervetuloa!

Toiminnan tavoite: Osallistujat innostuvat yhä uudelleen lähettäjänä olemisesta ja toimimisesta. Lähetys: Jumala lähettää liikkeelle itsensä, seurakunnan, lähetin, meidät. Piiri: Istahdamme hetkeksi yhdessä katselemaan tätä liikettä. Tervetuloa siis lähetyspiiriin! Tiedustelut Marru, puh. 0407083480, marru.vaitti@gmail.com.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Lähetyspiiri

"Jaappaniin, Jaappaniin..." Eläkkeellä oleva Japanin lähetti Eira Valtonen, kanttori Sari Oksavuori ja diakoniasihteeri Katariina Mylläri

Marja ja Vesa Luomajärvellä (Luomajärventie 86)

Pohjois-Kurun torstaikerho

Kerhossa hartaus, ohjelmaa, kahvit ja arpajaiset. Mukana Erkki Törmä.

Mitä kuuluu Jerusalemiin?

Israelilaisnuorten ryhmä kertoo vetäjänsä Ruut Ben-Yosefin kanssa lapsi- ja nuorisotyöstä Israelissa. Nuorten ryhmä myös tanssii ja laulaa.