Kynttiläillallinen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kynttiläillallinen on tonttuilematon pikkujoulu parisuhteen parhaaksi. Juhlaillallinen, jonka yhteydessä Jipun konsertti. Tämän jälkeen yösoitto ja iltarukous Ylöjärven kirkossa. Ilmoittautuminen 15.11. mennessä.

Milloin sinulla oli viimeksi aikaa katsella kumppaniasi silmiin kaikessa rauhassa kynttilän valossa ja nauttia samaan aikaan teille valmistettua juhla-ateriaa livemusiikin tahdissa? Niinpä! Monien parien yhteinen aika on kortilla kiireissä arjessa ja kahdenkeskiset juhlahetket vaativat paljon järjestelyjä.

Ylöjärven seurakunta järjestää pariskunnille juhlaillallisen seurakuntakeskuksella lauantaina 24.11. Tule rakkaasi kanssa mukaan, niin me pidämme huolen järjestelyistä. Luvassa on aivan erityisen ihana ilta, johon kuuluu hyvän ruoan ja oman rakkaan seurasta nauttimisen ohella vieraaksemme saapuvan Jipun konsertti. Illan päätteeksi tarjolla on vielä yösoitto ja iltarukous Ylöjärven kirkossa.

Iltaan esiintymään saapuva laulaja ja evankelista Jippu julkaisi syyskuussa uuden albumin, joka kantaa nimeä Getsemane. Jippu kommentoi uutta albumiaan: Kokemukseni särkymisestä on ollut syvä enkä olisi koskaan tässä, ellen olisi saanut kokea eheyttävää ristin voimaa, joka rakasti minut takaisin sellaiseksi kuin olen. Haluan levyllä enemmän kuin koskaan todistaa siitä rakkaudesta, mikä meille on annettu Jeesuksessa.

Paikkavaraukset, ruoka-aineallergiat ja illallisen maksu 15.11. mennessä web-lomakkeella oheisesta linkistä.

Perhetalon työntekijä
Loilantie 3-5, PL 2
Perhetalon työntekijä
Loilantie 3-5, PL 2

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!