Torstain rukoushetki

Tunnin aikana voimme rukoilla hiljaa mielessämme tai lyhyesti ääneen pienessä ryhmässä. Tärkeää on, että olemme yhdessä rintamassa rukoilemassa tavalla sekä toisella. Rukoustamme rytmittää myös kiitos- ja rukouslaulut.

Tervetuloa rukoilemaan oman paikkakuntamme puolesta!

Pappilan perhetalo

Löydä lahjasi, löydä paikkasi -koulutus

Armolahjat ovat seurakunnalle annettuja työkaluja, joilla me tavalliset arkikristityt voimme ilahduttaa ja palvella toisiamme. Lahjojen kirjo on tosi monipuolinen. Maanläheinen ja huumorilla höystetty kurssi sinulle, joka mietit omaa tehtävääsi ja paikkaasi tässä maailmassa. Kurssi viitenä tiistaina. Kouluttajana Matti Mäkinen KRS

Tähkäpäät

Tähkäpäät on monimuotoinen toimintapäivä ikäihmisille. Päivä on tarkoitettu vanhemmalle väelle ja siihen sisältyy monipuolista ohjelmaa, iloista yhdessäoloa
ja lounas sekä päiväkahvit. Parittomilla viikoilla toimintapäivässä on mukana iso joukko vapaaehtoisia. Kyytiä tarvitsevat (uudet taksin käyttäjät) ilmoittautukaa Minna-Liisalle puh. 044 7868 058.

Kurun seurakuntatalo

Raamattupiiri

Raamattupiiri Kurun seurakuntatalon kokoushuoneessa
Ensimmäisellä kerralla 9.1. suunnitellaan raamattupiirin toimintaa ja toimintatapoja jatkossa.