Adventtivesper

Tänä vuonna kuorojen adventtikonsertissa on viime vuoden tapaan perinteinen Armas Maasalon adventtivesper. Esiintyjinä on useampi seurakuntamme kuoro (Kamarikuoro, Tuomaskuoro, Kuorokoulu ja Amoroso) sekä kanttorit. Kaikki pääsevät laulamaan yhdessä kuorojen kanssa monta tuttua adventtivirttä ja tietysti myös Hoosiannan. Tilaisuudessa kerätään kolehti oman seurakunnan kuorotoiminnan tukemiseen.

Tervetuloa!

johtava kanttori
johtava kanttori

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Liturgi: Mikkola Matti. Kanttori: Olkinuora Heidi.

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!