Hyväntekeväisyysonsertti

Hyväntekeväisyyskonsertti Tallinnan Pyhän Hengen seurakunnan kirkon urkujen kunnostamisen hyväksi.

Ylöjärven kirkossa esiintyvät sopraano Jaanika Kuusik, viulisti Kristel Kiik ja urkuri Olga Gams. Ohjelmistossa mm. Bachin, Mozartin ja Sibeliuksen sävellyksiä. Konsertin käsiohjelma 15e. Tuotto Tallinnan Pyhän Hengen seurakunnan urkujen kunnostamiseen

Messu Ylöjärven kirkossa

Liturgi: Järnvall Esa. Kanttori: Syrjäniemi Saara. Musiikkiryhmä: Celesta-kuoro. Messu, joka rakentuu joululaulujen ympärille.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Terhi Törmä, Päivi Aumala, Saara Syrjäniemi ja Verso-kuoro. Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!