Aureen hautausmaahan liittyvä kuuleminen

Aurejärven hautausmaa

Aurejärven hautausmaahan liittyvä seurakuntalaisten kuuleminen Aurejärven kirkolla. Paikalla kirkkoherra Kimmo Reinikainen.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä Partiolaisten kanssa kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Nuorten bändi, Esa Järnvall ja Sanna Loikas. Tervetuloa!