Diakoniatyön jouluvastaanotto

Diakoniatyön asiakkaille
Joulukahvit

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä Partiolaisten kanssa kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Nuorten bändi, Esa Järnvall ja Sanna Loikas. Tervetuloa!