Avoimet ovet

Karhen seurakuntakoti

Avoimet Ovet, kaikille avoin yhteinen hetki Karhen seurakuntakodilla.

Vaihdetaan kuulumisia, keskustellaan eri asioista ja aiheista, sekä niiden vierestä. Kahvin juontia unohtamatta.

Viljakkalan seurakuntapiiri

diakoniatyöntekijä (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Joulumarkkinat

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Esa Järnvall, Sanna Loikas ja Naapurin Onni . Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan yhdessä Partiolaisten kanssa kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Nuorten bändi, Esa Järnvall ja Sanna Loikas. Tervetuloa!