Joulumarkkinat

Seurakuntakeskus

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Koko seurakunnan yhteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella klo 15-19. Mahdollisuus myös ostaa paikanpäällä nautittavaksi vohveleita, grillimakkaraa, Joulupuuroa, kahvia ja leivoinnaisia. Tervetuloa!

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Siivikkalan Salorinteen srk-koti

Kauneimmat Joululaulut Siivikkalassa

Lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaan lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Mukana Matti Mikkola ja Maria Joutsi-Laine.

Kurun seurakuntatalo

Konsertti diakoniatyön hyväksi

Joulukonsertti diakoniatyön hyväksi. Ohjelma 10 € ja kahvituksessa on vapaaehtoinen kahviraha.

Seurakuntakeskus

Lähetyspyhä

Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa ja tervehdys Israelin matkalta Riitta Sandbergin (SLS) välityksellä.