Joulumarkkinat

Seurakuntakeskus

Perinteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella. Myytävänä on mm. laatikoita, kakkuja, pullaa, leipää, joululeivonnaisia, käsitöitä... Joulumarkkinoilla on mukana Pappilan Perhetalo, Tähkäpäät-kerho, Lähetystyö, tyttötyö, Missiopaja, partiot, Martat, Maanpuolustusnaiset, Sansa, Afrikan risti ja Afriitta.

Koko seurakunnan yhteiset Joulumarkkinat seurakuntakeskuksella klo 15-19. Mahdollisuus myös ostaa paikanpäällä nautittavaksi vohveleita, grillimakkaraa, Joulupuuroa, kahvia ja leivoinnaisia. Tervetuloa!

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Arkiateria

Diakonian ruokailu. Työttömät 2 €, eläkeläiset 4 €. Maanantaisin klo 12.00 - 13.00 Ylöjärven seurakuntakeskuksella. Aloitamme seurakuntasalista klo 12 yhteisellä hartaudella. Arkiaterian jälkeen on kaikille avoin ohjelmaosuus.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Kerhossa hartaus, ohjelmaa, keittolounas, kahvit ja arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen ja Katri Siukola. Aiheena yhteisvastuukeräys 2019.

Unelmatupavartti

Unelmatupavartti. Pieni hetki Sanalle ja rukoukselle. Mukana Juha-Pekka Haavisto.