Löydä lahjasi, löydä paikkasi -koulutus

Pappilan perhetalo

Armolahjat ovat seurakunnalle annettuja työkaluja, joilla me tavalliset arkikristityt voimme ilahduttaa ja palvella toisiamme. Lahjojen kirjo on tosi monipuolinen. Maanläheinen ja huumorilla höystetty kurssi sinulle, joka mietit omaa tehtävääsi ja paikkaasi tässä maailmassa. Kurssi viitenä tiistaina. Kouluttajana Matti Mäkinen KRS

Olisiko sinulla vieraanvaraisuuden, antamisen, rohkaisemisen, johtajuuden, opettamisen tai vaikkapa rukoilemisen armolahjaa? Haluatko tietää, mitä Raamatussa tarkoitetaan kielillä puhumisella tai profetaalisuudella? Kuuluvatko ne edelleen tämän päivän seurakuntaan? Kaikkea tätä voit olla oppimassa Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssilla.

Maailmalla kasvavat seurakunnat ovat karismaattisia eli seurakuntalaisten lahjoille annetaan tilaa. Mitä tämä voisi tarkoittaa kirkossamme ja seurakunnissamme? Käytännöllistä opetusta Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista, maanläheisesti ja huumorilla höystettynä.

Koulutus kaikille kiinnostuneille, materiaalimaksu 10 euroa.

Maanläheinen ja huumorilla höystetty kurssi viitenä iltana: 22.1., 5.2., 19.2., 5.3. ja 19.3
Kurssin vetäjänä toimii kouluttaja Matti Mäkinen Kansan Raamattuseurasta, jolla on yli 25 vuoden kokemus seurakuntatyöstä ja lahjojen käytöstä seurakunnassa ja yhteisöissä.

julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja
yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.

Arkiateria

Diakonian ruokailu. Työttömät 2 €, eläkeläiset 4 €. Maanantaisin klo 12.00 - 13.00 Ylöjärven seurakuntakeskuksella. Aloitamme seurakuntasalista klo 12 yhteisellä hartaudella. Arkiaterian jälkeen on kaikille avoin ohjelmaosuus.

Pappilan perhetalo

Äiti Teresan peittotalkoot

Äiti Teresan peittotalkoissa hiljennytään hartauteen, kahvitellaan ja annetaan puikkojen kilistä. Valmistamme yhdessä tilkkupeittoja mutta voit halutessasi tulla paikalle myös muun käsityösi kanssa. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!