Teho-messu

Virkistävä messu housebändin rytmein. Pyhäkouluryhmät eri ikäisille. Iltapala.

Tule latautumaan rennosta yhdessäolosta ja Sanasta, housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamaan uudempia ja perinteisempiä lauluja ja tietenkin viettämään ehtoollista.
Iltapalalla saa vapaasti nauttia pöydän antimista ja toinen toistemme seurasta. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan illan moninaisiin vastuutehtäviin tai viettämään vapaailtaa valmiiseen pöytään.
Lapsille pyhäkoulu ikäryhmittäin ja leikkipaikka.
Tule yksin tai yhdessä! Lämpimästi tervetuloa!

nuorisotyön teologi

rippikoulut, tyttöjen illat, missiopaja

Tähkäpäät

Tähkäpäät on monimuotoinen toimintapäivä ikäihmisille.

Kellari

Raamis

Raamis Kellarilla

Pappilan perhetalo

Perhekahvila

Perhekahvilan ovet ovat auki torstaisin 10.1. alkaen klo 9-13. Kahvila on kohtauspaikka kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, ohjattua askartelua, laulu- ja hartaushetki sekä ruokailumahdollisuus klo 11. Paikka varataan joka kerta hobbydeed.com -verkkopalvelun kautta. 15 perhettä mahtuu kerralla mukaan.