Kurun seurakuntatalo

Eläkeläisten kerho Kurun seurakuntatalolla. Kerhossa hartaus ja yhteislaulua kanttorin säestyksellä. Keittolounas ja kahvit 3€, arpajaiset. Aiheena yhteisvastuukeräys 2019 sanoin ja kuvin.

Kurun kappeliseurakunta

diakoniatyöntekijä (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Keskiviikkokerho

Keskiviikkokerho varttuneelle väelle. Kerhossa keittolounas, kahvit ja ohjelmaa, arpajaiset. Kerhossa Katri Siukola.

Arkiateria

Diakonian ruokailu. Työttömät 2 €, eläkeläiset 4 €. Maanantaisin klo 12.00 - 13.00 Ylöjärven seurakuntakeskuksella. Aloitamme seurakuntasalista klo 12 yhteisellä hartaudella. Arkiaterian jälkeen on kaikille avoin ohjelmaosuus.

Keskiviikkokerho

Kerhossa laulua ja muuta ohjelmaa. Lounas ja kahvit 3€, arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen ja Asta Markkola.