"Hyvä paha pelaaminen" - Murrosikäisten vanhempien ilta

to 14.3. kello 17.30

Pappilan perhetalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Miten arki murrosikäisen kanssa sujuu? Aiheuttaako pelaaminen erimielisyyksiä ja haittaako se arjesta suoriutumista? Mikä digipelaamisessa koukuttaa ja mistä siihen saa tarvittaessa apua? Digipelaaminen on yleistä nuorten keskuudessa. Viihdepelaaminen voi olla mukava harrastus, mutta toisinaan myös vakava ongelma. Ilmoittautuminen 7.3. mennessä.

Ohjelmassa on asiantuntijoiden alustus viihdepeleistä, jonka jälkeen vanhemmilla on mahdollisuus keskusteluun ja omien kokemusten jakamiseen tai vain kuuntelemiseen ja rauhalliseen hengähdyshetkeen arjen keskellä. Paikalla digipelaamisen asiantuntijoita, joiden kanssa voi keskustella myös kahden kesken.

Vertaisilta on suunnattu yläkouluikäisten huoltajille. Tilaisuudessa 2,5 € hintainen kahvitarjoilu, jonka vuoksi pyydetään ilmoittautumista 7.3. mennessä oheisella linkillä.


Järjestäjä

Ylöjärven seurakunta

Katso myös

ma 25.3. klo 11.00

Seurakuntakeskus

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja
yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.
ma 25.3. klo 12.00

Seurakuntakeskus

Arkiateria

Diakonian ruokailu. Työttömät 2 €, eläkeläiset 4 €. Maanantaisin klo 12.00 - 13.00 Ylöjärven seurakuntakeskuksella. Aloitamme seurakuntasalista klo 12 yhteisellä hartaudella. Arkiaterian jälkeen on kaikille avoin ohjelmaosuus.
ke 27.3. klo 10.00

Seurakuntakeskus

Tähkäpäät

Tähkäpäät on monimuotoinen toimintapäivä ikäihmisille.