"Hyvä paha pelaaminen" - Murrosikäisten vanhempien ilta

Pappilan perhetalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Miten arki murrosikäisen kanssa sujuu? Aiheuttaako pelaaminen erimielisyyksiä ja haittaako se arjesta suoriutumista? Mikä digipelaamisessa koukuttaa ja mistä siihen saa tarvittaessa apua? Digipelaaminen on yleistä nuorten keskuudessa. Viihdepelaaminen voi olla mukava harrastus, mutta toisinaan myös vakava ongelma. Ilmoittautuminen 7.3. mennessä.

Ohjelmassa on asiantuntijoiden alustus viihdepeleistä, jonka jälkeen vanhemmilla on mahdollisuus keskusteluun ja omien kokemusten jakamiseen tai vain kuuntelemiseen ja rauhalliseen hengähdyshetkeen arjen keskellä. Paikalla digipelaamisen asiantuntijoita, joiden kanssa voi keskustella myös kahden kesken.

Vertaisilta on suunnattu yläkouluikäisten huoltajille. Tilaisuudessa 2,5 € hintainen kahvitarjoilu, jonka vuoksi pyydetään ilmoittautumista 7.3. mennessä oheisella linkillä.

Kaisa ja Pertti Pohjalla, Pohjanlahdentie 86, Kuru

Kurun Toukosiunaus

Kevätkylvön siunaaminen.

Hoivakoti Attendo Graniitissa, Virastotie 13

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.