Perhekahvila

Pappilan perhetalo

Perhekahvilan ovet ovat auki torstaisin 10.1. alkaen klo 9-13. Kahvila on kohtauspaikka kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, ohjattua askartelua, laulu- ja hartaushetki sekä ruokailumahdollisuus klo 11. Paikka varataan joka kerta hobbydeed.com -verkkopalvelun kautta. 15 perhettä mahtuu kerralla mukaan.

Pappilan perhetalo

Perhekahvila

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.

Kurun seurakuntatalo

Vapputapahtuma lapsiperheille

Pomppulinna, SuperSam (11.00-12.00), askartelua, nappikone, lentosimulaattori, prinsessa-/ritari-toimintatesti, Kivitaskut-lapsikuoro, kirkkoseikkailu, arpajaiset, vappupallojen myynti, irto-karkkikioski, kahvio (munkkeja myös mukaan)... Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä!