Löydä lahjasi, löydä paikkasi -koulutus

Pappilan perhetalo

Armolahjat ovat seurakunnalle annettuja työkaluja, joilla me tavalliset arkikristityt voimme ilahduttaa ja palvella toisiamme. Lahjojen kirjo on monipuolinen. Maanläheinen ja huumorilla höystetty kurssi sinulle, joka mietit omaa tehtävääsi ja paikkaasi.

Viitenä tiistaina Perhetalossa: 22.1., 5.2., 19.2., 5.3. ja 19.3.
klo 18-20.30, kouluttajana Matti Mäkinen KRS

Olisiko sinulla vieraanvaraisuuden, antamisen, rohkaisemisen, johtajuuden, opettamisen tai vaikkapa rukoilemisen armolahjaa? Haluatko tietää, mitä Raamatussa tarkoitetaan kielillä puhumisella tai profetaalisuudella? Kuuluvatko ne edelleen tämän päivän seurakuntaan? Kaikkea tätä voit olla oppimassa Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssilla.

Maailmalla kasvavat seurakunnat ovat karismaattisia eli seurakuntalaisten lahjoille annetaan tilaa. Mitä tämä voisi tarkoittaa kirkossamme ja seurakunnissamme? Käytännöllistä opetusta Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista, maanläheisesti ja huumorilla höystettynä.

Koulutus kaikille kiinnostuneille, materiaalimaksu 10 euroa.

Maanläheinen ja huumorilla höystetty kurssi viitenä iltana: 22.1., 5.2., 19.2., 5.3. ja 19.3
Kurssin vetäjänä toimii kouluttaja Matti Mäkinen Kansan Raamattuseurasta, jolla on yli 25 vuoden kokemus seurakuntatyöstä ja lahjojen käytöstä seurakunnassa ja yhteisöissä.

julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit