Herättäjän kirkkopyhä

Wähäväkisten juhlaveisuu lohduksi ja rohkaisuksi järjestetään Ylöjärven kirkossa Marianpäivänä 24.3. klo 10.00. Wähäväkisten juhlaveisuu on tavallinen päiväjumalanpalvelus, joka koostuu kolmestatoista laulusta ja rukouksista. Juhlaveisuun julkaisi Herättäjäyhdistys vuonna 1997.

Saarnavieraana on Wähäväkisten juhlaveisuu -messun sanoittanut, säveltänyt ja sovittanut Jaakko Löytty, joka kertoo kuulumisia Senegalista. Messussa muusikkoina Jaakko Löytty, Sanna Natunen ja JP Skyttä, avustajana Tuomas-kuoro, liturgina toimii Jyrki Koivisto ja kanttorina Sari Oksavuori.

Juhlaveisuusta Herättäjän pyhä jatkuu seurakuntakeskuksessa kirkkokahveilla ja veisuilla. Siellä on mahdollisuus tulla laulamaan äskettäin uudistettuja Siionin virsiä. Tervetuloa!

Torstairukous

Rukousta oman seurakunnan ja paikkakunnan puolesta. Musiikkia

Kurun kirkko

Messu Kurun kirkossa

Liturgi: Riuttala Johannes
Kanttori: Multanen Eija
Vierailijana Päivi Sarjasto Ruokkikaa nälkäiset ry:stä

Messu Ylöjärven kirkossa

Ehtoollisjumalanpalvelus, 1. sunnuntai pääsiäisestä.