Tasauspäivän lounas

Viljakkalan seurakuntatalo

Tasauspäivän lounas klo 11.30 ennen messua srk-talossa. Lounas 8 € Tasauspäivän keräykselle Lähetysseuran kautta, lapset ilmaiseksi, arvontaa. Jatkuu messulla klo 13.00 seurakuntatalossa.

Kolehti myös Tasauspäivän keräykselle lähetystyön hyväksi. Messun aikana lapsille pyhäkoulu, Johanna Kivimäki. Pappina Matti Mikkola, kanttorina Kaisu Talosela ja Lauluryhmä Laulun Ystävät.

Viljakkalan seurakuntapiiri

Äiti Teresan peittotalkoot

Äiti Teresan peittotalkoissa hiljennytään hartauteen, kahvitellaan ja annetaan puikkojen kilistä. Valmistamme yhdessä tilkkupeittoja mutta voit halutessasi tulla paikalle myös muun käsityösi kanssa. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!