Perhekahvila

Pappilan perhetalo

Perhekahvilan ovet ovat auki torstaisin 10.1. alkaen klo 9-13. Kahvila on kohtauspaikka kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, ohjattua askartelua, laulu- ja hartaushetki sekä ruokailumahdollisuus klo 11. Paikka varataan joka kerta hobbydeed.com -verkkopalvelun kautta. 15 perhettä mahtuu kerralla mukaan.

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.

Pappilan perhetalo

Pappilan Kastepäivä

Pappilan kastepäivään helatorstaina 30.5. vanhemmat voivat tuoda pienen tai vähän jo isommankin lapsen kastettavaksi. Lähes kaikki on valmiina hienoa juhlaa varten. Ylöjärven seurakunta tarjoaa papin, paikan ja pöydän antimet kastejuhlaa viettävälle perheelle kauniissa Pappilan Perhetalossa. Myös perheen lähipiiri on tervetullut kastejuhlaan.