Vapauttavan rukouksen päivä "armo päästää irti"

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koulutuspäivä keskittyy Thomas Keatingin ajatuksiin kuuntelevasta rukouksesta ihmistä eheyttävänä Jumalan terapiana. Luennoitsijana terapeutti, teologi Arja Seppänen.

Päivä alkaa klo 10 ja päättyy ehtoolliseen klo 16.
Koulutuspäivä keskittyy Thomas Keatingin ajatuksiin kuuntelevasta rukouksesta ihmistä eheyttävänä Jumalan terapiana.Päivä vastaa seuraaviin kysymyksiin:

Mitkä ovat ihmisen tyypillisimmät oireet, kun hänellä on sisäisiä haavoja? Millainen Jumala on terapeuttina? Miten ja mistä tiedän, että hiljaisuudessa tapahtuva rukous parantaa? Mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännössä?
Luennoitsijana terapeutti, teologi Arja Seppänen.
Ilmoittautuminen ruokailun (5€, kerätään paikan päällä) vuoksi 28.3. mennessä: teija.ojala@evl.fi/ 044 7868050 tai nettilinkin kautta

julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja
yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.

Kellari

Raamis

Raamis Kellarilla

Nisun metsästysmajalla

Kyntöjärven kinkerit

Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyölle. Virsien opiskelua, Raamattuopetus: Mitä voimme oppia Lootista. Vapaata keskustelua kylän kehittämisestä.