Vauvasta Versoon - konsertti

Esiintymässä muskarilaisia ja Verso-kuorolaisia Saara Syrjäniemen ja Maria Joutsi-Laineen johdolla.

Tervetuloa!

Verso-, Celesta- ja Amoroso-kuorojen johtaja.

Pappilan perhetalo

Perhekahvila

Perhekahvilan ovet ovat auki torstaisin 10.1. alkaen klo 9-13. Kahvila on kohtauspaikka kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, ohjattua askartelua, laulu- ja hartaushetki sekä ruokailumahdollisuus klo 11. Paikka varataan joka kerta hobbydeed.com -verkkopalvelun kautta. 15 perhettä mahtuu kerralla mukaan.

Teho-messu

Virkistävä messu housebändin rytmein. Pyhäkouluryhmät eri ikäisille. Iltapala.

Pappilan perhetalo

Perhekahvila