Lähetyspiiri

Seurakuntakeskus

Aabrahamin lapsia, Lähi-Idässä lähetystyössä toiminut monikulttuurisen työn työntekijä Anneli Hukari kertoo mikä erottaa ja yhdistää juutalaisia, kristittyjä ja muslimeja. Kahvit alakerran kahviossa klo 15.30 alkaen. Kahviraha menee Unelmatuvan kautta seurakunnan lähetystyöhön. Samaan tarkoitukseen ohjataan myös arvanmyyntitulot.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäkeskiviikko

Mukana Leena Jalkanen ja Viestiveljet.

Päivi ja Lauri Salmisella, Nopanperäntie 260, Karhe

Kesäkeskiviikko

Kesäinen ilta Lähetystyön hyväksi. Laulua ja puhetta. Mukana Johannes Riuttala ja Johanna Eränen.

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäkeskiviikko

Kesäinen ilta Lähetystyön hyväksi. Laulua ja puhetta. Mukana Hongkongin nimikkolähettimme Vanhan Testamentin professori Francis Borchardt, Sari Timonen ja Johanna Eränen.