Kiirastorstain ehtoolliskirkko

Kiirastorstain tunnelmallinen ehtoolliskirkko. Liturgi: Koivisto Jyrki. Saarnaaja: Jalkanen Leena. Kanttori: Oksavuori Sari. Musiikkiryhmä: Musiikkiopiston Jouset. Osa tilaisuudesta taltioidaan YLE:n pitkäperjantain televisiojumalanpalveluksen alussa näytettäväksi.

Pyhäpäivä: Kiirastorstai

Kiirastorstain ehtoolliskirkko on elämyksellinen kirkkohetki, jossa ollaan ehtoollisen asettamisen äärellä ja saavutaan yhteyden aterialle. Tämän jälkeen sammuvat yksitellen opetuslasten kynttilät ja vain Jeesuksen kynttilä jää palamaan, kun kirkko riisutaan ja puetaan mustaan.

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Liturgi: Järnvall Esa
Kanttori: Pasi Latva-Pukkila
Vierailevana saarnaajana toiminnanjohtaja Miika Auvinen kansainvälisestä Open Doors-järjestöstä. Kolehti Open Doors-järjestölle vainottujen seurakuntien auttamiseksi eri maissa.

Kurun kirkko

Juhannuskirkko Kurun kirkossa

Juhannuspäivän messu. Reinikainen Kimmo, Oksavuori Sari.