Pääsiäisen televisiojumalanpalvelus

YLE:n suora televisiojumalanpalvelus Ylöjärven kirkosta. Liturgi: Juha-Pekka Haavisto. Saarnaaja: Terhi Törmä. Kanttori: Oksavuori Sari, Syrjäniemi Saara, Heidi Olkinuora. Kamarikuoro, Tuomaskuoro ja Amoroso, Pirkanmaan Puhaltajat. Seurakuntalaisten toivotaan saapuvan kirkkoon hyvissä ajoin klo 9.30-9.45 ennen suoran televisiolähetyksen alkua.

Tervetuloa ihmettelemään Kristuksen ylösnousemusta, yllätysten, toivon ja ilon aamua yhdessä. Messua on toteuttamassa eri ikäisiä seurakuntalaisia - sanat, liikkeet ja musiikki vievät tyhjän haudan luokse ja sieltä kohti rohkeaa elämää. Kristus on ylösnoussut!

Pyhäpäivä: Pääsiäispäivän messu

Tervetuloa!

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Liturgi: Järnvall Esa
Kanttori: Pasi Latva-Pukkila
Vierailevana saarnaajana toiminnanjohtaja Miika Auvinen kansainvälisestä Open Doors-järjestöstä. Kolehti Open Doors-järjestölle vainottujen seurakuntien auttamiseksi eri maissa.

Kurun kirkko

Juhannuskirkko Kurun kirkossa

Juhannuspäivän messu. Reinikainen Kimmo, Oksavuori Sari.