Teho-messu

Seurakuntakeskus

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.

Iltapalalla saamme vapaasti nauttia pöydän antimista ja toinen toistemme seurasta. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan moninaisiin vastuutehtäviin - tai viettämään vapaailtaa valmiiseen pöytään.

Lapsille oma "Laturi" (=pyhäkoulu) ikäryhmittäin ja leikkipaikka. Tule yksin tai yhdessä! Lämpimästi tervetuloa!

nuorisotyön teologi

rippikoulut, tyttöjen illat, missiopaja

Messu Ylöjärven kirkossa

Liturgi: Terhi Törmä
Kanttori: Pasi Latva-Pukkila

Kurun kirkko

Messu Kurun kirkossa

Liturgi: Riuttala Johannes
Kanttori: Multanen Eija
Vierailija Miika Auvinen Open Doors -järjestöstä. Kolehti kansainväliseen työhön tämän järjestön kautta.

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Liturgi: Järnvall Esa
Kanttori: Pasi Latva-Pukkila
Vierailevana saarnaajana toiminnanjohtaja Miika Auvinen kansainvälisestä Open Doors-järjestöstä. Kolehti Open Doors-järjestölle vainottujen seurakuntien auttamiseksi eri maissa.