Vapputapahtuma lapsiperheille

Vapputapahtuma lapsiperheille Kurun seurakuntatalo

Pomppulinna, SuperSam (11.00-12.00), askartelua, nappikone, lentosimulaattori, prinsessa-/ritari-toimintatesti, Kivitaskut-lapsikuoro, kirkkoseikkailu, arpajaiset, vappupallojen myynti, irto-karkkikioski, kahvio (munkkeja myös mukaan)... Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä!

Sisäänpääsy ilmainen, toimintapisteisiin 5 € rannekkeella.

Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä! Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 10.00, paluu lähtö klo 13.30 Kurusta. Jos haluat tulla mukaan matkalta lähetä tekstiviesti 044 7868 052 (reitti Vanhan Kuruntien kautta), muuten ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta, Ylöjärven seurakunta

lähetystyö, rippikoulutyö

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.

Pappilan perhetalo

Pappilan Kastepäivä

Pappilan kastepäivään helatorstaina 30.5. vanhemmat voivat tuoda pienen tai vähän jo isommankin lapsen kastettavaksi. Lähes kaikki on valmiina hienoa juhlaa varten. Ylöjärven seurakunta tarjoaa papin, paikan ja pöydän antimet kastejuhlaa viettävälle perheelle kauniissa Pappilan Perhetalossa. Myös perheen lähipiiri on tervetullut kastejuhlaan.