Vapputapahtuma lapsiperheille

Vapputapahtuma lapsiperheille Kurun seurakuntatalo

Pomppulinna, SuperSam (11.00-12.00), askartelua, nappikone, lentosimulaattori, prinsessa-/ritari-toimintatesti, Kivitaskut-lapsikuoro, kirkkoseikkailu, arpajaiset, vappupallojen myynti, irto-karkkikioski, kahvio (munkkeja myös mukaan)... Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä!

Sisäänpääsy ilmainen, toimintapisteisiin 5 € rannekkeella.

Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä! Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 10.00, paluu lähtö klo 13.30 Kurusta. Jos haluat tulla mukaan matkalta lähetä tekstiviesti 044 7868 052 (reitti Vanhan Kuruntien kautta), muuten ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta, Ylöjärven seurakunta

Kurun kirkko

Perhemessu Kurun kirkossa

Perhemessu ja Sadonkorjuun kirkkopyhä Kurun kirkossa ja juhla srk-talolla. Mikkola Matti, Multanen Eija.

Viljakkalan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu ja lähetyslounas

Perhemessu. Juha-Pekka Haavisto. Kanttorina Kaisu Talosela. Japanin lähetti Asta Vuorisen vierailu. Mukaan kutsuttu vuoden aikana kastetut viljakkalalaiset. Nimet luetaan. Kolehti hänen työlleen SEKL:n kautta. Lähetyslounas jatkotilaisuus srk-talossa.Hinta 8 €, lapset ilmaiseksi. Arvontaa ja terveisiä Japanista. (Huom! alkamisaika).

Viljakkalan seurakuntatalo

Lähetyslounas ja Asta Vuorisen tulojuhla yp

Japaninlähetti Asta vuorisen vierailu, lähetyslounas ja tilaisuus. Lounas 8 €, lapset ilmaiseksi. Tuotto Kansanlähetyksen kautta Asta Vuorisen työlle Japanissa. Arvontaa ja terveisiä Japanista. Ennen tilaisuutta perhemessu kirkossa klo 10, jossa Asta Vuorinen mukana.