Vapputapahtuma lapsiperheille

Vapputapahtuma lapsiperheille Kurun seurakuntatalo

Pomppulinna, SuperSam (11.00-12.00), askartelua, nappikone, lentosimulaattori, prinsessa-/ritari-toimintatesti, Kivitaskut-lapsikuoro, kirkkoseikkailu, arpajaiset, vappupallojen myynti, irto-karkkikioski, kahvio (munkkeja myös mukaan)... Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä!

Sisäänpääsy ilmainen, toimintapisteisiin 5 € rannekkeella.

Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä! Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 10.00, paluu lähtö klo 13.30 Kurusta. Jos haluat tulla mukaan matkalta lähetä tekstiviesti 044 7868 052 (reitti Vanhan Kuruntien kautta), muuten ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta, Ylöjärven seurakunta

lähetystyö, rippikoulutyö

Viljakkalan kirkko

Perhemessu ja koulutielle siunaaminen Viljakkalan kirkossa

Perhekirkko ja Lasten koulutielle siunaaminen. Kirkkokahvit ja mehut lähetykselle kirkkomuseolla. Timonen Sari, Olkinuora Heidi,

Koulutielle siunaaminen

Lasten koulutielle siunaaminen. Tarjolla kirkkomehut tilaisuuden jälkeen.

Pappilan perhetalo

Vanhat talot -tapahtuma

Pappilan Perhetalo osallistuu kaupungin vanhojen talojen päivään. Kahvila Perhetalossa, pihakirpputori johon voi osallistua maksamalla viiden euron paikkamaksun Perhetalon kahvilaan samana päivänä ja talon historiasta kertomassa Juhani Vahtokari.