Vapputapahtuma lapsiperheille

Vapputapahtuma lapsiperheille Kurun seurakuntatalo

Pomppulinna, SuperSam (11.00-12.00), askartelua, nappikone, lentosimulaattori, prinsessa-/ritari-toimintatesti, Kivitaskut-lapsikuoro, kirkkoseikkailu, arpajaiset, vappupallojen myynti, irto-karkkikioski, kahvio (munkkeja myös mukaan)... Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä!

Sisäänpääsy ilmainen, toimintapisteisiin 5 € rannekkeella.

Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä! Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 10.00, paluu lähtö klo 13.30 Kurusta. Jos haluat tulla mukaan matkalta lähetä tekstiviesti 044 7868 052 (reitti Vanhan Kuruntien kautta), muuten ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta, Ylöjärven seurakunta

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.

Adventin perhemessu

Juha-Pekka Haavisto, Saara Syrjäniemi

Kurun kirkko

Perhemessu Kurun kirkossa

I adventtisu messu on Kurun kirkossa perhemessu. Messussa laulaa Kurun kirkkokuoro. Messun jälkeen srk-talolla on kirkkokahvit diakoniatyön hyväksi sekä arvontaa diakonia- ja lähetystyön hyväksi.