Vapputapahtuma lapsiperheille

Vapputapahtuma lapsiperheille Kurun seurakuntatalo

Pomppulinna, SuperSam (11.00-12.00), askartelua, nappikone, lentosimulaattori, prinsessa-/ritari-toimintatesti, Kivitaskut-lapsikuoro, kirkkoseikkailu, arpajaiset, vappupallojen myynti, irto-karkkikioski, kahvio (munkkeja myös mukaan)... Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä!

Sisäänpääsy ilmainen, toimintapisteisiin 5 € rannekkeella.

Ilmainen bussikuljetus Ylöjärveltä! Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 10.00, paluu lähtö klo 13.30 Kurusta. Jos haluat tulla mukaan matkalta lähetä tekstiviesti 044 7868 052 (reitti Vanhan Kuruntien kautta), muuten ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta, Ylöjärven seurakunta

Lasten lauluilta

Lasten lauluillassa lauletaan, liikutaan ja soitetaan uusia ja vanhoja lasten lauluja.

Laskiaistempaus

Koko perheen suurtapahtuma Ylöjärven kirkon alueella kerännee jälleen yli tuhat ihmistä riemukkaaseen talvipäivän viettoon. Hippo-hiihdot, moottorikelkka-ajelua, kaverikoiria ja paljon muita toimintapisteitä. Makkaraa, hernekeittoa, vohveleita ja monenmoisia herkkuja. Peter Joukainen konsertoi. Koko tapahtuman tuotta Yhteisvastuun hyväksi.

Lasten lauluilta