Perhekahvila

Pappilan perhetalo

Perhekahvilan ovet ovat auki torstaisin 10.1. alkaen klo 9-13. Kahvila on kohtauspaikka kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, ohjattua askartelua, laulu- ja hartaushetki sekä ruokailumahdollisuus klo 11. Paikka varataan joka kerta hobbydeed.com -verkkopalvelun kautta. 15 perhettä mahtuu kerralla mukaan.

Lempiäniemen leirikeskus

Juhannusjuhlat

Juhannusohjelmaa koko perheelle. Kokko syttyy n. klo 20.00. Ilmainen kuljetus Ylöjärven kirkolta.

Viljakkalan kirkko

Perhemessu ja koulutielle siunaaminen Viljakkalan kirkossa

Perhekirkko ja Lasten koulutielle siunaaminen. Kirkkokahvit ja mehut lähetykselle kirkkomuseolla. Timonen Sari, Olkinuora Heidi,