Lähetyksen nuotioilta

Seitsemisen luontokeskuksen katoksella Kurussa

Perinteinen lähetyksen nuotioilta.

Perinteinen lähetyksen nuotioilta Seitsemisen luontokeskuksen katoksella. Kurun entinen Kylväjän lähetti Arja Halttunen tuo terveisiä Itä-Siperiasta. Tarjoilua (simaa, munkkeja, makkaraa, kahvia) ja arvontaa lähetyksen hyväksi. Tilaisuus alkaa klo 19, mutta Kurusta lähdetään omilla autoilla kimppakyydeillä klo 17.30 Kurun srk-talolta, jotta perillä ehditään tehdä n. 2 km kävelylenkki ennen ohjelmaa. Niille, jotka eivät halua lähteä patikoimaan, järjestetään muuta ohjelmaa ko. ajaksi.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Kurun seurakuntatalo

Yhteisvastuukerääjien kiitostilaisuus

Yhteisvastuukerääjien ohjelmallinen kiitostilaisuus.

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Liturgi: Järnvall Esa
Kanttori: Pasi Latva-Pukkila
Vierailevana saarnaajana toiminnanjohtaja Miika Auvinen kansainvälisestä Open Doors-järjestöstä. Kolehti Open Doors-järjestölle vainottujen seurakuntien auttamiseksi eri maissa.

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.