Perhekahvila

Pappilan perhetalo

Perhekahvilan ovet ovat auki torstaisin 10.1. alkaen klo 9-13. Kahvila on kohtauspaikka kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, ohjattua askartelua, laulu- ja hartaushetki sekä ruokailumahdollisuus klo 11. Paikka varataan joka kerta hobbydeed.com -verkkopalvelun kautta. 15 perhettä mahtuu kerralla mukaan.

Pappilan perhetalo

Perhekahvila

Kurun seurakuntatalo

Lähetyslounas

Lähetyslounas Israelin lähetti Sanna Erelän työn tukemiseksi Kylväjän kautta.

Kurun kirkko

Heprealaisten laulujen konsertti