Perhekahvila

Pappilan perhetalo

Perhekahvilan ovet ovat auki torstaisin 10.1. alkaen klo 9-13. Kahvila on kohtauspaikka kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, ohjattua askartelua, laulu- ja hartaushetki sekä ruokailumahdollisuus klo 11. Paikka varataan joka kerta hobbydeed.com -verkkopalvelun kautta. 15 perhettä mahtuu kerralla mukaan.

Viljakkalan kirkko

Perhemessu ja koulutielle siunaaminen Viljakkalan kirkossa

Perhekirkko ja Lasten koulutielle siunaaminen. Kirkkokahvit ja mehut lähetykselle kirkkomuseolla. Timonen Sari, Olkinuora Heidi,

Koulutielle siunaaminen

Lasten koulutielle siunaaminen. Tarjolla kirkkomehut tilaisuuden jälkeen.

Pappilan perhetalo

Vanhat talot -tapahtuma

Pappilan Perhetalo osallistuu kaupungin vanhojen talojen päivään. Kahvila Perhetalossa, pihakirpputori johon voi osallistua maksamalla viiden euron paikkamaksun Perhetalon kahvilaan samana päivänä ja talon historiasta kertomassa Juhani Vahtokari.