Leikki-ilta

Pappilan perhetalo

Perinteinen, maksuton tapahtuma tarjoaa koko perheen yhteisiä puuhapisteitä: pomppulinna, temppurata, ponikärryt, keppihevosrata, kaverikoirat, pelle, ilmapalloja, paloauto (hälytysvarauksella) ym. Leikki-illan teemana on sirkus, voit halutessasi pukeutua teeman mukaan.

Mehu- ja keksitarjoilu. Mahdollisuus ostaa vohveleita ja makkaroita. Kodassa voi myös itse paistaa halutessaan makkaraa.

Tervetuloa!

Järjestäjinä PeLa, MLL Ylöjärven yhdistys, Pappilan perhetalo/Ylöjärven seurakunta.

Perhetalon työntekijä
Loilantie 3-5, PL 2

Viljakkalan kirkko

Perhemessu ja koulutielle siunaaminen Viljakkalan kirkossa

Perhekirkko ja Lasten koulutielle siunaaminen. Kirkkokahvit ja mehut lähetykselle kirkkomuseolla. Timonen Sari, Olkinuora Heidi,

Koulutielle siunaaminen

Lasten koulutielle siunaaminen. Tarjolla kirkkomehut tilaisuuden jälkeen.

Pappilan perhetalo

Vanhat talot -tapahtuma

Pappilan Perhetalo osallistuu kaupungin vanhojen talojen päivään. Kahvila Perhetalossa, pihakirpputori johon voi osallistua maksamalla viiden euron paikkamaksun Perhetalon kahvilaan samana päivänä ja talon historiasta kertomassa Juhani Vahtokari.