Leikki-ilta

Pappilan perhetalo

Perinteinen, maksuton tapahtuma tarjoaa koko perheen yhteisiä puuhapisteitä: pomppulinna, temppurata, ponikärryt, keppihevosrata, kaverikoirat, pelle, ilmapalloja, paloauto (hälytysvarauksella) ym. Leikki-illan teemana on sirkus, voit halutessasi pukeutua teeman mukaan.

Mehu- ja keksitarjoilu. Mahdollisuus ostaa vohveleita ja makkaroita. Kodassa voi myös itse paistaa halutessaan makkaraa.

Tervetuloa!

Järjestäjinä PeLa, MLL Ylöjärven yhdistys, Pappilan perhetalo/Ylöjärven seurakunta.

Perhetalon työntekijä
Loilantie 3-5, PL 2

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.

Pappilan perhetalo

Pappilan Kastepäivä

Pappilan kastepäivään helatorstaina 30.5. vanhemmat voivat tuoda pienen tai vähän jo isommankin lapsen kastettavaksi. Lähes kaikki on valmiina hienoa juhlaa varten. Ylöjärven seurakunta tarjoaa papin, paikan ja pöydän antimet kastejuhlaa viettävälle perheelle kauniissa Pappilan Perhetalossa. Myös perheen lähipiiri on tervetullut kastejuhlaan.