Pappilan Kastepäivä

Pappilan perhetalo

Pappilan kastepäivään helatorstaina 30.5. vanhemmat voivat tuoda pienen tai vähän jo isommankin lapsen kastettavaksi. Lähes kaikki on valmiina hienoa juhlaa varten. Ylöjärven seurakunta tarjoaa papin, paikan ja pöydän antimet kastejuhlaa viettävälle perheelle kauniissa Pappilan Perhetalossa. Myös perheen lähipiiri on tervetullut kastejuhlaan.

Kastejuhlassa lauletaan lasten virsi, luetaan Raamatusta Jeesuksen antama kastekäsky ja lasten evankeliumi, rukoillaan koko perheen puolesta ja kastetaan lapsi nauttimaan hyvän Jumalan siunauksesta elämässään. Kaste antaa turvallisen pohjan elämälle ja liittää pienen suureen Jumalan perheeseen.

Ilmoittautuminen päivään tarvitaan nimen rekisteröintiin liittyviä virallisia asioita varten, kummien ilmoitusta ja kakkukahvien järjestämistä varten viimeistään ma 13.5. Ohjeet ilmoittautumiseen saa Ylöjärven seurakunnan kirkkoherranvirastosta puh. 044 7868 124. Jos haluat jutella kasteeseen liittyvistä kysymyksistä voit ottaa yhteyttä Terhi Törmään 044 7868 016 tai Juha-Pekka Haavistoon 044 7868 004.

Tärkeitä asioita kastejuhlaan valmistautuville: Kastettava tarvitsee kaksi kirkkoon kuuluvaa, rippikoulun käynyttä ja konfirmoitua kummia. Alle 12-vuotias voidaan kastaa kun vähintään toinen huoltaja kuuluu kirkkoon. Yli 12-vuotiaan kohdalla riittää huoltajien kirjallinen suostumus ja yli 15-vuotiaan kastetta edeltää rippikoulun käyminen.

Kirkkotanhuantie 1