Messu Viljakkalan kirkossa

Viljakkalan kirkko

Ehtoolliskirkko. Kirkkokahvit lähetystyölle kirkkomuseolla. Timonen Sari, Olkinuora Heidi.

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai helluntaista. Pyhän aiheena on: Armahtakaa!
Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Liturgi: Timonen Sari
Kanttori: Olkinuora Heidi
Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalveluiden kautta.

Viljakkalan seurakuntapiiri

Kurun kirkko

Messu Kurun kirkossa

Koivisto Jyrki, Syrjäniemi Saara

Messu Ylöjärven kirkossa

Ilmastokirkko "luonnon ehdoilla". Haavisto Juha-Pekka, Eränen Johanna. Marita Saal, laulu. Kiki ja Jukka Hovila tarjoavat kultahääpäivänsä kunniaksi kirkkokahvit diakoniatyön hyväksi.

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Ehtoolliskirkko. Riuttala Johannes, Oksavuori Sari. Kirkkokahvit lähetystyölle kirkkomuseolla.