Messu Viljakkalan kirkossa

Viljakkalan kirkko

Ehtoolliskirkko. Kirkkokahvit lähetystyölle kirkkomuseolla. Timonen Sari, Olkinuora Heidi.

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai helluntaista. Pyhän aiheena on: Armahtakaa!
Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Liturgi: Timonen Sari
Kanttori: Olkinuora Heidi
Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalveluiden kautta.

Viljakkalan seurakuntapiiri

vs. kappalainen (31.8.2020 asti)

Messu Ylöjärven kirkossa

Messu Ylöjärven kirkossa. Seniorien kirkkopyhä. Kirkkokahvit kirkossa messun jälkeen. Leena Jalkanen, Saara Syrjäniemi, Celesta-kuoro.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Messu Länsi-Teiskon rukoushuoneella

Järnvall Esa, Multanen Eija.

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.