Lähetyspiiri

Karhen seurakuntakoti

Kahvitilaisuus, virsiä ja sanaa, arpajaiset lähetystyön hyväksi.

Tervetuloa!

Viljakkalan seurakuntapiiri

kappalainen (Viljakkala), diakoniapappi
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Viljakkalan piirikappalainen. Vastuulla myös mm. Oma apu -toiminta.

Pappilan perhetalo

Lähetyspiiri

Napostelunyyttikestit alkaen klo 15.30. KEHITYSYHTEISTYÖN UUDET TUULET Nuorisotyönohjaaja "Maxi" Markku Kuusjärvi. Kutsutaan myös Afrikassa ja Pietarissa olleita talkooporukoita mukaan.

Viljakkalan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu ja lähetyslounas

Perhemessu. Juha-Pekka Haavisto. Kanttorina Kaisu Talosela. Japanin lähetti Asta Vuorisen vierailu. Mukaan kutsuttu vuoden aikana kastetut viljakkalalaiset. Nimet luetaan. Kolehti hänen työlleen SEKL:n kautta. Lähetyslounas jatkotilaisuus srk-talossa.Hinta 8 €, lapset ilmaiseksi. Arvontaa ja terveisiä Japanista. (Huom! alkamisaika).

Viljakkalan seurakuntatalo

Lähetyslounas ja Asta Vuorisen tulojuhla yp

Japaninlähetti Asta vuorisen vierailu, lähetyslounas ja tilaisuus. Lounas 8 €, lapset ilmaiseksi. Tuotto Kansanlähetyksen kautta Asta Vuorisen työlle Japanissa. Arvontaa ja terveisiä Japanista. Ennen tilaisuutta perhemessu kirkossa klo 10, jossa Asta Vuorinen mukana.