Vanhat talot -tapahtuma

la 17.8. kello 11.00

Pappilan perhetalo

Pappilan Perhetalo osallistuu kaupungin vanhojen talojen päivään. Kahvila Perhetalossa, pihakirpputori johon voi osallistua maksamalla viiden euron paikkamaksun Perhetalon kahvilaan samana päivänä ja talon historiasta kertomassa Juhani Vahtokari.

Pappilan Perhetalo osallistuu kaupungin vanhojen talojen päivään. Perhetalossa toimii tapahtumapäivänä kahvila. Avoin pihakirpputori Perhetalon nurmialueella, johon voi osallistua maksamalla viiden euron paikkamaksun Perhetalon kahvilaan samana päivänä (ei ennakkovarausta. Perhetalossa talon historiaa avaamassa kävijöille Juhani Vahtokari.

Perhetalo on vanha pappila, joka on rakennettu noin 150 vuotta sitten. Se kunnostettiin 2000-luvun alkupuolella kauniiksi ja käytännölliseksi tilaksi erilaiseen seurakunnan toimintaan. Tänä päivänä Pappilan Perhetalo kokoaa noin 10 000 kävijää vuodessa esim. perhekahvila, pienryhmätoimintaan ja vertaistukiryhmiin. Se on myös suosittu juhlapaikka. Pappila rakennettiin aikanaan paitsi kirkkoherran perheen kodiksi myös seurakunnan kokoontumispaikaksi. Pappilassa on myös ollut kirkkoherranvirasto ja jykevä holvi tärkeiden asiakirjojen säilyttämistä varten. Tuohon aikaan pappi oli sivutoiminen maanviljelijä ja tilalla oli lehmiä ja hevosia.


Järjestäjä

Ylöjärven seurakunta

Katso myös

ke 23.10. klo 12.00

Kurun seurakuntatalo

Keskiviikkokerho

Keskiviikkokerho, hartaus, lounas ja kahvit, ohjelmahetki ja arpajaiset.
ke 23.10. klo 17.00

Kellari

Raamis

Raamis Kellarilla
ke 23.10. klo 18.00

Vuorentaustan seurakuntakoti

Hiljaisuuden tie - Kristillisen joogan ryhmä

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme.