Lähetyspiiri

Karhen seurakuntakoti

kahvia,Laulua, sanaa ja terveisiä lähetyskentiltä, Arpajaiset.

Kokoontuu Karhen seurakuntakodissa tai kodeissa. Mukava tapa tehdä lähetystyötä ja oppia tuntemaan uusia ihmisiä. Viljakkalan alueella voi myös tarjota kotiaan tai muita tiloja lähetyspiiripaikaksi. Yht.hlö Seija Viitaniemi 0400 339394. Lähetyspiirit kokoontuvat 3 viikon välein keskiviikkoisin (kesä-elokuu klo 19, ja syys-toukokuu klo 18)

Viljakkalan seurakuntapiiri

Pappilan perhetalo

Lähetyspiiri

Napostelunyyttikestit alkaen klo 15.30. KEHITYSYHTEISTYÖN UUDET TUULET Nuorisotyönohjaaja "Maxi" Markku Kuusjärvi. Kutsutaan myös Afrikassa ja Pietarissa olleita talkooporukoita mukaan.

Viljakkalan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu ja lähetyslounas

Perhemessu. Juha-Pekka Haavisto. Kanttorina Kaisu Talosela. Japanin lähetti Asta Vuorisen vierailu. Mukaan kutsuttu vuoden aikana kastetut viljakkalalaiset. Nimet luetaan. Kolehti hänen työlleen SEKL:n kautta. Lähetyslounas jatkotilaisuus srk-talossa.Hinta 8 €, lapset ilmaiseksi. Arvontaa ja terveisiä Japanista. (Huom! alkamisaika).

Viljakkalan seurakuntatalo

Lähetyslounas ja Asta Vuorisen tulojuhla yp

Japaninlähetti Asta vuorisen vierailu, lähetyslounas ja tilaisuus. Lounas 8 €, lapset ilmaiseksi. Tuotto Kansanlähetyksen kautta Asta Vuorisen työlle Japanissa. Arvontaa ja terveisiä Japanista. Ennen tilaisuutta perhemessu kirkossa klo 10, jossa Asta Vuorinen mukana.