Ylöjärvi 150 vuotta -juhlamessu Ylöjärven kirkossa

Juhlajumalanpalvelus 150 vuotta täyttävän Ylöjärven kaupungin tiimoilta. Liturgina Heli Airikka, saarnaa Jyrki Koivisto, kanttorina Saara Syrjäniemi. Messun jälkeen Juhani Vahtokari kertoo kirkon historiasta sekä kirkkokahvit ja Torbjörn Nikusin esitelmä liittyen Ylöjärven seurakunnan ja Ylöjärven kaupungin yhteiseen historiaan.

Ylöjärven perustamissopimus kirjoitettiin aikanaan vuonna 1869 Ylöjärven kirkossa. Mikäpä olisi näin ollen luontevampi ja osuvampi paikka juhlistaa kotipaikkakunnan pyöreitä vuosia. Ylöjärvi 150 vuotta -juhlamessu 1.9. klo 10.00 Ylöjärven kirkossa tarjoaa juurevaa matkaevästä niin tähän päivään kuin tulevillekin vuosille.

Pyhäpäivä: 12. sunnuntai helluntaista

Liturgi: Airikka Heli
Saarna: Jyrki Koivisto
Diakoni: Tassberg Anu
Kanttori: Oksavuori Sari,Syrjäniemi Saara

Tervetuloa!

kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Poissa. Siirtyy Hämeenlinna-Vanajan kirkkoherraksi 1.12.2019 alkaen.

Kurun kirkko

Messu Kurun kirkossa

Johannes Riuttala, Sanna Loikas.

Bändimessu Ylöjärven kirkossa

Normaali jumalanpalvelus vahvistetuin sävelein. Leena Jalkanen, Sari Oksavuori ja Maria Joutsi-Laine. Musiikissa Bändi ja Tuomaskuoro.

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Ehtoolliskirkko. Pyhäkoulu. Riuttala Johannes, Oksavuori Sari.