Lähetyspiiri

Arja ja Eero Mattilalla, Mäihälahdentie 320

Kahvitilaisuus, virsiä ja sanaa, arpajaiset lähetystyön hyväksi. Johanna Kivimäki näyttää kuvia Israelin-matkasta.

Tervetuloa!

Viljakkalan seurakuntapiiri

Viljakkalan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu ja lähetyslounas

Perhemessu. Juha-Pekka Haavisto. Kanttorina Kaisu Talosela. Japanin lähetti Asta Vuorisen vierailu. Mukaan kutsuttu vuoden aikana kastetut viljakkalalaiset. Nimet luetaan. Kolehti hänen työlleen SEKL:n kautta. Lähetyslounas jatkotilaisuus srk-talossa.Hinta 8 €, lapset ilmaiseksi. Arvontaa ja terveisiä Japanista. (Huom! alkamisaika).

Viljakkalan seurakuntatalo

Lähetyslounas ja Asta Vuorisen tulojuhla yp

Japaninlähetti Asta vuorisen vierailu, lähetyslounas ja tilaisuus. Lounas 8 €, lapset ilmaiseksi. Tuotto Kansanlähetyksen kautta Asta Vuorisen työlle Japanissa. Arvontaa ja terveisiä Japanista. Ennen tilaisuutta perhemessu kirkossa klo 10, jossa Asta Vuorinen mukana.

Karhen seurakuntakoti

Lähetyspiiri

kahvia,Laulua, sanaa ja terveisiä lähetyskentiltä, Arpajaiset.