Lähetysilta

Kurun seurakuntatalo

Lähetysilta. Martti Kauppinen kertoo sanoin ja kuvin koulutusmatkastaan Kyproksella SAT-7 -kanavan kuvausympäristössä.

Lähetysilta. Nuoriso-ohjaaja Martti Kauppinen kertoo sanoin ja kuvin tekemästään koulutusmatkasta Kyprokselle. Kurun kappeliseurakunta tukee siellä Medialähetys Sanansaattajan kautta farssinkielisten lastenohjelmien tekemistä SAT-7 -kanavalla. Paikallinen työntekijä Kyproksella on Parstoo Porthaheri.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Viljakkalan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu ja lähetyslounas

Perhemessu. Juha-Pekka Haavisto. Kanttorina Kaisu Talosela. Japanin lähetti Asta Vuorisen vierailu. Mukaan kutsuttu vuoden aikana kastetut viljakkalalaiset. Nimet luetaan. Kolehti hänen työlleen SEKL:n kautta. Lähetyslounas jatkotilaisuus srk-talossa.Hinta 8 €, lapset ilmaiseksi. Arvontaa ja terveisiä Japanista. (Huom! alkamisaika).

Viljakkalan seurakuntatalo

Lähetyslounas ja Asta Vuorisen tulojuhla yp

Japaninlähetti Asta vuorisen vierailu, lähetyslounas ja tilaisuus. Lounas 8 €, lapset ilmaiseksi. Tuotto Kansanlähetyksen kautta Asta Vuorisen työlle Japanissa. Arvontaa ja terveisiä Japanista. Ennen tilaisuutta perhemessu kirkossa klo 10, jossa Asta Vuorinen mukana.

Karhen seurakuntakoti

Lähetyspiiri

kahvia,Laulua, sanaa ja terveisiä lähetyskentiltä, Arpajaiset.