Lähetyslounas ja Asta Vuorisen tulojuhla yp

Viljakkalan seurakuntatalo

Japaninlähetti Asta vuorisen vierailu, lähetyslounas ja tilaisuus. Lounas 8 €, lapset ilmaiseksi. Tuotto Kansanlähetyksen kautta Asta Vuorisen työlle Japanissa. Arvontaa ja terveisiä Japanista. Ennen tilaisuutta perhemessu kirkossa klo 10, jossa Asta Vuorinen mukana.

Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta

Kurun kirkko

Perhemessu Kurun kirkossa

Perhemessu ja Sadonkorjuun kirkkopyhä Kurun kirkossa ja juhla srk-talolla. Mikkola Matti, Multanen Eija.

Viljakkalan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu ja lähetyslounas

Perhemessu. Juha-Pekka Haavisto. Kanttorina Kaisu Talosela. Japanin lähetti Asta Vuorisen vierailu. Mukaan kutsuttu vuoden aikana kastetut viljakkalalaiset. Nimet luetaan. Kolehti hänen työlleen SEKL:n kautta. Lähetyslounas jatkotilaisuus srk-talossa.Hinta 8 €, lapset ilmaiseksi. Arvontaa ja terveisiä Japanista. (Huom! alkamisaika).