Mikkelinpäivän perhemessu ja lähetyslounas

Viljakkalan kirkko

Perhemessu. Johannes Riuttala. Flanellosaarna Johanna Kivimäki. Kanttorina Kaisu Talosela. Japanin lähetti Asta Vuorisen vierailu ja tervehdys. Mukaan kutsuttu vuoden aikana kastetut viljakkalalaiset. Nimet luetaan. Kolehti hänen työlleen SEKL:n kautta. Lähetyslounas jatkotilaisuus srk-talossa.Hinta 8 €, lapset ilmaiseksi. Arvontaa ja terveisiä Japanista. (Huom! alkamisaika).

Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä

Viljakkalan seurakuntapiiri

Kurun seurakuntatalo

Lähetysilta

Lähetysilta. Mukana Hannu Ruuskanen Ylöjärveltä.

Torstairukous

Yhteistä rukousta Ylöjärven seurakunnan ja kaupungin puolesta.

Turkuun

Miesten ja lasten retki

Kurun kappeliseurakunnan miesten ja lasten retki Turkuun