Mikkelinpäivän perhemessu ja lähetyslounas

Viljakkalan kirkko

Perhemessu. Johannes Riuttala. Flanellosaarna Johanna Kivimäki. Kanttorina Kaisu Talosela. Japanin lähetti Asta Vuorisen vierailu ja tervehdys. Mukaan kutsuttu vuoden aikana kastetut viljakkalalaiset. Nimet luetaan. Kolehti hänen työlleen SEKL:n kautta. Lähetyslounas jatkotilaisuus srk-talossa.Hinta 8 €, lapset ilmaiseksi. Arvontaa ja terveisiä Japanista. (Huom! alkamisaika).

Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä

Viljakkalan seurakuntapiiri

Vuorentaustan seurakuntakoti

Hiljaisuuden tie - Kristillisen joogan ryhmä

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen sekä keholliset rukoukset, joiden sanat nousevat kristillisestä traditiostamme.

Kurun seurakuntatalo

Lähetysilta

Ylöjärven Missiopajan kurulaiset nuoret Henna Männistö ja Iida Uronen sekä lähetyssihteeri Jaana Skyttä kertovat keväisestä Israelin matkasta.

Karhen seurakuntakoti

Lähetyspiiri

Kahvia, laulua, sanaa ja terveisiä lähetyskentiltä, Arpajaiset.