Kokkipojat

Pappilan perhetalo

Kokataan miesvoimin yhdessä arkiruokaa ja syödään.

tule oppimaan ja osallistumaan kolmen ruokalajin valmistusta mukavassa ja kannustavassa seurassa. Ruoka-ainemaksu 5 euroa/kerta
Kokkipoikiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia joten varaa oma paikkasi ja ilmoittaudu 24.9. mennessä: Tiina Nikkinen tiina.nikkinen@evl.fi 044 7868 126 tai Teija Ojala teija.ojala@evl.fi 044 7868 050

vs. Perhetalon toiminnanjohtaja

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit

Tähkäpäät-kerhon 50-vuotisjuhla

Ikäihmisten Tähkäpäät-kerhon täyttää 50 vuotta. Kaikille avoin juhla, ohjelmaa ja lounas.

Vuorentaustan seurakuntakoti

Hiljaisuuden tie - Kristillisen joogan ryhmä

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen sekä keholliset rukoukset, joiden sanat nousevat kristillisestä traditiostamme.

Torstairukous

Yhteistä rukousta Ylöjärven seurakunnan ja kaupungin puolesta.