Hiljaisuuden tie - Kristillisen joogan ryhmä

Vuorentaustan seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen sekä keholliset rukoukset, joiden sanat nousevat kristillisestä traditiostamme.
Tämä ryhmä kokoontuu syksyllä kuusi kertaa.
Tarvitset mukaan mukavat joustavat, mukavat vaatteet ja joogamaton. Lisätietoja: heli.airikka@evl.fi

Tähkäpäät-kerhon 50-vuotisjuhla

Ikäihmisten Tähkäpäät-kerhon täyttää 50 vuotta. Kaikille avoin juhla, ohjelmaa ja lounas.

Karhen seurakuntakoti

Nuortenilta 5.-9.-luokkalaisille

Yhdessäoloa, ruokaa ja hartautta.

Kellari

Raamis