Messu ja Lapsikuorojen 35-vuotisjuhla

Jyrki Koivisto, Sari Oksavuori ja Saara Syrjäniemi. Musiikillisessa messussa juhlistetaan lapsikuorojen 35-vuotista taivalta Ylöjärvellä. Messun musiikista vastaavat kanttoreiden lisäksi Verso-kuoro, Celesta-kuoro ja Amoroso-kuoro.

Pyhäpäivä: 21. sunnuntai helluntaista

Liturgi: Koivisto Jyrki
Diakoni: Ahola Sirpa
Kanttori: Oksavuori Sari, Syrjäniemi Saara
Musiikkiryhmä: Seurakunnan Lapsikuorot
Kolehti: Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Yhdenvertainen oikeus koulutukseen. Kirkkopalvelut ry, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää, FI16 2089 1800 0067 75.

vs. kirkkoherra

Vuorentaustan seurakuntakoti

Hiljaisuuden tie - Kristillisen joogan ryhmä

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen sekä keholliset rukoukset, joiden sanat nousevat kristillisestä traditiostamme.

Torstairukous

Yhteistä rukousta Ylöjärven seurakunnan ja kaupungin puolesta.

Attendo Graniitissa Kurussa

Ehtoollishartaus Graniitissa